Hitvallásom

 

Minden betegség kezelésében jelentős szerepe van a gyógyszerek mellett az orvos személyiségének is. A gyógyítás egyénre szabott kell, hogy legyen.

 

Fontos, hogy a beteg bizalommal forduljon az orvosához, merjen kérdezni, kérdéseire, problémájára pedig segítő és szakszerű választ valamint segítséget kapjon. Igyekszem arra törekedni, hogy a beteggel való találkozás oldott hangulatú legyen, hogy elégedetten távozhasson, és szívesen térjen vissza.

 

Fontosnak tartom a cukorbetegség és a magas vérnyomás mellett a túlsúly kezelését is,hiszen sokszor csupán a fogyással rendeződik a vérnyomás és vércukorszint.

Tanulmányaim

 

  • 1993-1999 SE Általános Orvostudományi Kar
  • 1996-1998 Tudományos diákköri munka SE Anatómiai Intézetében neuroendokrin témakörben
  • 2006. Belgyógyászati szakvizsga kiválóan megfelelt minősítéssel 2014. Diabetológiai licenc vizsga kiválóan megfelelt minősítéssel

 

Egyetemi tanulmányaim befejezését követően a Jahn Ferenc Kh. kardiológiai és diabetológiai profilú belgyógyászati osztályán kezdtem el orvosi tevékenységemet. 2001-2009 a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház I Belgyógyászatán folytattam munkámat. Az osztály különböző részlegein gastroenterológián, kardiológián, nephrológián és haematológián is dolgoztam, de legtöbbet a diabetológiai részlegen.

2007. januárjában a kórház fiatal orvosai körében meghirdetett tudományos pályázaton első helyezést értem diabetológiai témakörben.

2007. január 1-jétől kezdtem el rendelni a kórház diabetológiai szakrendelésén is, ahol 2016.május 1-ig rendeltem.

2009-től Dunaújvárosban és 2016-tól Pécelen diabetológiai magánrendeléseimen dolgozom.